מונוסודיום גלוטמט (MSG ): מעניק את הטעם החמישי –האוממי-משמש באפליקציות שונות כגון מרקים רטבים מיני מלוחים.

חומצות גרעין (I+G): תוצרת חברת Ajinomoto -נוקלאוטידים ,משפרי טעם ,מקנים את הטעם האוממי –מלוח, בשרני במוצרי מזון שונים,שימוש במינונים קטנים מאוד.

תמצית שמרים : משמש לקבלת טעמים מלוחים-פיקנטיים משמשים בייצור מרקים, תבלינים, מוצרי בשר, מיני מאפה מלוחים וכדומה.

תחליפי מלח – מפחיתים עד עשרות אחוזים מהמלח שבשימוש במוצרי המזון.

שימוש בכל הרכיבים הנ"ל מאפשר הפחתה של המלח במוצר הסופי.

תמציות טעם טבעיות – לרשותכם מגוון רחב של טעמים להכנת כל סוגי המשקאות ו/או המאכלים. הטעמים מגיעים במארזים של 1 ליטר ו/או 25 ליטר